Når alt ikke går som det skal på festival
Musikkfestivaler kan være store og små sammenkomster for musikkelskere. Folk samles i tette mengder og storkoser seg til god musikk. Som regel går dette smertefritt og uten komplikasjoner, men andre ganger kan uforutsette ting skje. Sykdom, skader og andre ting som krever at man drar til lege kan fort oppstå når man er ute blant store mengder folk.
Skader som kan oppstå på en musikkfestival er som oftest bare småting som kanskje går over av seg selv. Andre ganger kan det være mer alvorlige ting, uten at man kanskje er klar over det. Det kan da hende at man ikke vil finne ut av dette uten ekspertise, og det er bedre å sjekke en gang for mye enn for lite. Det normale er da å besøke en lege, men dette koster tid og penger. Dersom man skal besøke en lege kreves det bestilling av time, man må komme seg til legekontoret og betale en viss sum for legetimen. Samtidig er det flere syke som drar til legen. De kan være smittsomme, og på et trangt legekontor skal det ikke mye til før man selv kan bli smittet. Spesielt hvis man har vært på festival, kanskje fått i seg litt alkohol og kroppen er utslitt.
Derfor vil vi foreslå en bedre løsning. Ved å bruke nettstedet https://kry.no/ kan du enkelt treffe en lege over video, når som helst og hvor som helst. Kry tilpasser seg pasienten, uten risiko for å bli smittet av andre sykdommer. Denne funksjonen lar også deg som er på festival utnytte legens råd og kunnskap helt kostnadsfritt dersom du er under 18 eller har helseforsikring. Dette er banebrytende og man kan spare veldig mye penger på dette tilbudet over tid. Hvis du er over 18 år og ikke har helseforsikring vil legetimen koste deg 350 kr.
Denne metoden vil også spare deg for mye tid, ettersom du ikke trenger å dra til en lege, og du raskere kan komme deg tilbake til den gode musikken og stemningen på festivalen. De aktuelle legene er blant de beste og vil ut ifra bivirkningene dine kunne gi deg en eventuell diagnose, og til slutt komme med anbefalinger til behandling. Denne løsningen vil derfor være den mest effektive for deg som har fått oppleve uforutsette komplikasjoner på festival.
Det negative med denne funksjonen vil være at legen ikke vil kunne se og oppfatte kroppsspråket ditt på samme måte som i virkeligheten. Derfor blir det viktig å være nøyaktig og konkret med beskrivelser slik at det ikke oppstår noen komplikasjoner. Legene er bare ute etter å hjelpe deg, og tar kun utgangspunkt i dine beskrivelser. Hvis du vil vite mer om hvordan dette funker kan du besøke Kry, ettersom du her får en beskrivelse av hvordan alt fungerer, i fire steg.
Legg att eit svar