Hvordan ta seg ut på festivalen

Festivaler står sannsynligvis for tur de neste månedene, og det er lenge siden vi har hatt en lignende mulighet. For festivaler er ikke bare en konsert, det er både en ferie, et samlingspunkt og en mengde konserter med artister fra hele verden. På festivalen vil man ta seg godt ut.

Om du skal ta med deg telt og campingstoler eller ikke, så er det flere ting du sikkert lurer på. Hvor kan du få kjøpt festivalpass, hvilke regler gjelder for koronavirus, og hvordan tar man seg best mulig ut. Noen velger sminke og klær, mens andre fikser enda mer. Hos Motiva Norge får man skikkelig service for brystimplantat med kortere rekonvalesens.

Hva bør du tenke på?

Ansiktsmaske

I stedet for å tenke for mye på sminke, så er det mye mer spennende å ha på seg vannbasert ansiktsmaske på festival. Det er varmt og man kan ikke unngå å svette. Det kan være striper på kinnene eller glitter rundt øynene. Poenget er å leve seg inn i festivalens motto, nemlig livsglede og moro. Masker fungerer også på festival som i seg selv er et maskeradeball.

Fyldige bryster

Sliter du med selvbildet, så er det ikke sikkert du anerkjenne noen forslag. Men enten man har for små eller for store bryster, så er man sjelden fornøyd. Noen syns ubalansen i dem er sjenerende, mens andre syns dette er svært sjarmerende. Men hvordan man føler seg selv er det aller viktigste når man er sosialiserer seg.

Komfy klær

Klær til festivaler skal være både moteriktige og stilige. Er man på countryfestival er det kun cowboyhatt og skinnvest som gjelder. Men uansett hvilken festival man er på, så gjelder det å være komfortabel uten at det går på bekostning av finessen. Tenk på funksjonalitet og at det skal være enkelt å kombinere med andre klær.

Gode sko

Som sagt skal du nå oppleve mange av dine aller kjæreste artister, fra tidlig på dagen til sent på natt. Enkelte tror at opplevelsen blir fin i stiletter og høyhælte sko, men det kan bli en utrivelig affære. Med gode sko mener vi sko som har støttende såle som ikke belaster foten for mye. Det kan faktisk være lurt å bruke tursko med robust såle for festivalen.

Kostymer

Med ett kostyme slipper man å føle på presset om å ha de beste moteklærne. Et kostyme kan følge et tema eller være for moro skyld. Liker du et band som kjører en egen stil, da kan du også ta del i universet de har laget. Du føler deg med ett som en del av noe større, og slipper å tenke på slike ting som mote og klær.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *