Hvordan få mindre papirarbeid som musiker

Spillejobber og livet på veien gir ikke så mange muligheter til å holde styr på dokumentene, mange bruker regnskapsfører for dette, da de er klare med dokumentene når det er tid for gjennomgang. Der er ikke akkurat plass til fil kabinett på de fleste band rom. Denne artikkelen er her for å hjelpe musikere, spillesteder og festivaler med å finne en elektronisk signering som passer dem.

Hva kan det gjøre for meg?

E signering lar deg sende og signere dokumenter fra de fleste enheter, når og hvor du vil. Kontroll på alt av dokumenter er vanskelig selv når ting er organisert, men i mellom bandets sosiale medier, livet som artist og låt skriving er det ikke lett å finne tid til regnskapsføring.

Hva er e signering?

En e signering, også kjent som en elektronisk signatur er en digital løsning for den gamle papir signeringen. Den lar deg skrive din digitale signatur på et digitalt dokument eller kontrakt med stor sikkerhet. Ved å fjerne logistikken som må til for signere på papir er det mye enklere å signere kontrakter fra hele verden. Dette sparer papir og transport, så det blir veldig miljøvennlig. Hele prosessen fra å validere til arkivering skjer automatisk i forhold til gamle penn og papir metoden.

Hva med digital signatur?

Digital signatur og e signering er ikke synonymer men to forskjellige ting. Digitale signaturer er ikke kun for signering av dokumenter, men også for web relaterte ting som «cookies» og «ad tracking». Med digital signatur har begge parter sin egen kode som autoriserer dokumentet. For å bruke dette må begge parter ha digital signatur sertifikat. Når det kommer til musikken så trenger du kun å tenke på e signatur.

Hvordan hjelper e signering festivaler og spillesteder?

For spillesteder med konserter å holde styr på, hjelper e signatur med å få folk til å signere mer. Du kan slippe den gamle oppfølgingen man måtte gjøre for papirene, e signatur hjelper mye her. Dagende der du måtte finne bandet sin manager og følge opp er over, bare send dokumentet og du får varsel når det er signert. Dette gjør det ikke bare enklere for deg, men også artisten som setter pris på å få et mindre problem for dagen. Siden alt er tilgjengelig på mobil trenger du heller ikke følge med på datamaskinen og kan holde deg så mobil som du trenger.

Som artist kan du signere hvor enn du er, spillejobb på festival i Sør-Amerika, på den lokale puben i hjembyen eller på pub med dine venner i Danmark du får det praktiske ute av veien så du kan fokusere på din karriere som musiker. Tenk på pengene og tiden du vil spare fra å slippe skanning, printing, fax og posten. Musikkhistorien er fylt med band og musikere som har endt opp med kontrakter de ikke vil ha, med e signering holder du god kontroll på kontraktene du er involvert i.

Hvordan få deg e signering?

Lime eSign er akkurat det jeg har fortalt deg om i artikkelen, den kan også sette opp signering direkte i ditt CRM system om du bruker det. Du kan teste det her LINK. Nå som du vet om e signering håper jeg livet ditt som artist vil bli enklere og du vil få tid til å fokusere på det som er viktig, din musikk karriere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *