Kom i form til festivalsommeren

Det er lenge til festivalsommeren 2023 begynner, men kanskje det er nå du skal trene deg opp til neste sommer. Mange tenker kanskje ikke at det kreves god kondisjon for å dra å festival, men det spørs jo litt hvor mye du tenker å danse. Dansing er gøy, men det er ikke gøy dersom du blir helt utmattet etter første dans. Derfor er det lurt å trene kondisjon før du skal på nye festivaler neste sommer.

Trening hjelper mot vinterdepresjon

En annen smart ting med å trene om høsten og vinteren, er at trening og frisk luft hjelper mot vinterdepresjon. Hvis du sliter litt med motivasjonen, hjelper det kanskje å kjøpe litt nytt treningstøy. Med moderne treningsklær til dame blir du ekstra motivert for å løpe eller dra på treningsstudio, for du vil jo gjerne ha en anledning til å bruke de nye klærne. På aimn finner du solide og holdbare treningsklær til dame, slik at det du kjøper varer en stund. Her får du plagg i alle størrelser, med god bevegelighet og passform

Dans hele natten

Når du har god kondisjon, blir det mye morsommere å dra på festival og konserter. Dans hele natten uten å bli utmattet, og vær sosial sammen med vennene dine. Det er mye trening i å danse også, og kanskje kan du bruke dansevideoer som trening i vinter, eller til og med melde deg på et dansekurs. Da kan du stolt vise fram nye dansetrinn neste gang dere er på festival. Et dansekurs kan også hjelpe deg hvis du er litt redd for å danse i offentlighet. Når du har lært deg dansetrinn og kan danse med en partner, blir det mye enklere å slenge seg med når musikken starter.

Vær aktiv på festival

Selv om det er fint å bare sitte og høre på musikk på en festival, blir det enda morsommere hvis du er litt aktiv og danser med. Det er også viktig å være sosial og våge å delta aktivt i det som foregår. Kanskje du til og med vil melde deg som frivillig på en festival. Mange norske festivaler mangler frivillige, så her kan du du både ha det morsomt, bli kjent med nye folk og samtidig bidra til at festivalene fortsatt kan arrangeres i mange år framover.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *