Gå inn i festivalsommeren med stil

Det er fremdeles usikkert om det blir noen festivaler i 2021, men vi kan nok si med ganske stor sikkerhet at det neppe blir noen gigantiske arrangementer med titusenvis av tilskuere. Likevel kan jo håpet være større for mindre lokale festivaler som Bluegrassfestivalen utendørs i år. Her får du derfor litt tips til hvordan du kan være både stilfull og komfortabel på festival, og hvorfor du bør begynne planleggingen allerede nå.

Hva slags klær er best for festival?

Klestrendene på festival forandrer seg fra år til år. Derfor er det aller beste å blåse i trender og heller gå for noe du synes er fint. Det kan være lurt å for eksempel gå for et lekkert skjørt, som passer hvem som helst. Veldig mange skjørt er både vakre og tidløse, og kan derfor brukes igjen og igjen. Det er både godt for lommeboka og utseendet. Skjørt er lette og luftige, og festival klær bør være komfortable, samtidig som det er viktig å føle seg fin. Skjørt kommer i en hel rekke ulike stiler, så uansett hvilken lengde, fasong eller farge du foretrekker, vil du garantert finne noe. Hva med et stilig skinnskjørt eller et plissert miniskjørt? Det er mye fint å velge mellom, og et flott skjørt kan lett settes sammen med en søt topp, og selve antrekket er da i boks.

Velg de rette skoene

Nå som du har funnet det rette antrekket, trenger du bare noen vakre sko for å bli helt klar for festivalsommeren. Det kan være lett å falle for fristelsen og velge høye hæler, men på festival trumfer komfort utseendet. Høye hæler er nok ikke det beste valget for å stå på en gjørmedekket gresslette, eller balansere over brostein på vei hjem. Tenk derfor nøye gjennom hvilke sko du velger å ta på deg. Vi anbefaler å kombinere antrekket ditt med sko som er gode, fremfor å bare være fine. Det er helt innafor å kombinere fine kjoler eller skjørt med joggesko på festival. Du er tross alt der for å kose deg, ikke for å få gnagsår og bite tennene sammen mens bandet spiller.

Flere gode grunner til å planlegge antrekk allerede nå

Det er mange fordeler ved å lande festivalantrekket allerede nå. For det første slipper du å stresse senere, som mange andre vil oppleve. Når det endelig er sommer og ferie, er det siste du vil å løpe i klesbutikker, eller saumfare internett etter klær. I tillegg vil ikke så mange gå med det samme som deg. Mange vil nok løpe til kjedebutikkene dagene før festivalen, og derfor vil du se mange like kjoler i omløp. Du kommer til å skille deg ut!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *