Blir det festivaler i 2021?

2020 har på mange måter vært et annerledes for alle som er glade i musikk, og mange av sommerens festivaler ble dessverre avlyst, og det mange spør seg om nå – er om festivalsommeren 2021 kommer til å lide samme skjebne.

Det er for tidlig å svare på dette nå, og vi kan heldigvis leve i håpet en stund til. Det er godt mulig at det kommer en vaksine mot koronaviruset, og at vi kan begynne å åpne samfunnet igjen. Det betyr flere enn 200 publikummere på konserter, og fulle konsertlokaler – samt store festivaler i de store byene.

Men når det er sagt, så er det faktisk mange som har satt pris på de små intimkonsertene som norske artister har arrangert i 2020. Det er er derfor stor sannsynlighet for at det vil bli flere intimkonserter også i tiden etter korona. Men det er selvsagt ingenting i veien for å ha begge deler, små konserter OG store festivaler. Det er heldigvis mange fine måter å nyte god musikk på.

Slik får du råd til musikkdrømmen

Dessverre er det slik at mange musikere sliter økonomisk på grunn av et trøblete år. En del musikkelskere har også følt på de samme økonomiske vanskelighetene. Mange er permittert, og andre har mistet jobben helt. Da kan det være vanskelig å planlegge for en festivalsommer neste år, da det faktisk kan være ganske dyrt å dra på festival.

Det er nemlig ikke bare festivalbilletten som koster penger, i tillegg kommer utgifter til reise, opphold, mat og drikke. Hvis du ønsker å sikre deg en billett til neste års drømmefestival allerede nå, kan du søke om et lån uten sikkerhet, bare vær sikker på at du klarer å betale det tilbake. Du bør også bestille avbestillingsforsikring, dersom også festivalsesongen 2021 skulle bli avlyst.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *