Ute etter bedre søvn på festival?

Sommertider og duket for festivaler og konserter

Nå som sommertidene tikker inn og folk trenger noe gøy å bruke tiden sin på, så er festivaler og konserter en stor popularitet. I mange kommuner begynner også korona-sitasjonen og roe seg, og ledelsen åpner opp for flere ting. Ulike lokal artister og internasjonale artister planlegger konserter. Med konserter og festivaler kommer det også mye planlegging.

Sovested, antrekk, pengebruk og hvilke folk man vil dele opplevelsen med, blir bare en liten del av spørsmålene som kommer opp når man snakker om konsert og festival. Og å finne en måte å komme seg til hvor enn man skal og hvor man skal sove er blant de største dilemmaene. Bilen må ofte i bruk i forbindelse med dette. Man kjører som regel dit festivalen eller konserten er, med bil. Bilen er som regel stappfull av ulike ting du tror du trenger.

Ikke nødvendig med fullpakket bil

Men dette trenger så absolutt ikke være tilfelle. I stedet for å måtte pakke store bagger og sekker med telt, soveposer og liggeunderlag osv. Så ta heller med et par puter og en tynn dyne og sov i bilen din! Det høres kanskje litt kjedeligere ut. Men i teorien er det mye lettere. I mange biler, spesielt elbiler et det mulig å ta ned de bakre setene å lage rom til to minst to soveplasser. Du går nok litt glipp av selve «festivalfølelsen» av å ligge i et trangt og lydutsatt telt. Men du vil allikevel ikke gå glipp av det som er det mest gøyale. Du kan i tillegg få betraktelig bedre søvn i en bil enn i et telt. Du vil også kunne ha mer kontroll på alle tingene dine vist du har alt i bilen i stedet for i et telt. Og velger du denne varianten så er det mest behagelige sannsynligvis en el-bil. Men da kommer det andre faktorer du må vurdere slik som strøm. Men med en Ladeboks noe som forsikrer deg trygg, billig og langvarig strøm (https://tibber.com/no/store/produkt/easee) er det problemet løst. Eller vist du skulle vurdere å kjøre helt hjem for å sove så er det kjekt med en ladeboks som gir det kjapp og billig strøm, til du skal videre på neste festival. Skal du på festival og tenker at et uryddig telt med følge av dårlig søvn ikke er noe for deg så anbefales en forholdsvis rolig natt søvn i bilen som er ladet opp av en trygg og billig ladeboks fra Tibber.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *