Telt eller hotell?

Det er mange som mener at det å sove i telt ikke lenger vil være en del av festivallivet. Hvorfor er dette tilfelle? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Hvorfor sove i telt?

Det er noe spesielt med det å sove i telt, spesielt på festival. Noen mener at det er der det skjer. At hvis du velger å sove hjemme eller på hotell så er du ikke egentlig en del av festen. Festivalen Roskilde er nok en av de festivalene som er aller best kjent for sin camping.

Hvorfor sove på hotell?

Vi skal jo ikke lyve og si at det å være på festival ikke er slitsomt, så grunnen til at mange velger å sove på hotell er at de kan nyte festivalen, men også få god nattesøvn. Det finnes en rekke tips du kan få for å få mest ut av å sove på hotell også!

Andre alternativer

Det er jo også mange som velger å sove i biler eller andre typer kjøretøy. Dette fordi det er varmt og godt. Mange mener også at det er mer komfortabelt enn å sove på liggeunderlag i telt. Det som er fordelen er at du kan lade telefonen din gjennom bilen, og du kan benytte deg av oppladbart deksel iphone 11 sånn at du kan ha strøm gjennom hele festivalen.

Det som er sikkert og visst er at det er godt å ha alternativer. Det blir jo flere som deltar på festival om både telt og hotell er tilgjengelig. Det er jo også sånn at det oftere er billigere å sove i telt enn på hotell, da kanskje spesielt om du har planer om å dra på flere festivaler. Noen blir veldig glad i teltet sitt og benytter det svært masse. Noe som vi også liker godt er å prøve forskjellige ting. Kanskje du skal prøve å ligge i telt på en festival om du ikke har gjort det før?

Det beste tipset vi har i forhold til å bestille hotell å sove på under en festival er uansett å være tidlig ute. Da får du de aller beste prisene. Hvordan er det du foretrekker å sove under en festival? Har du noen preferanser?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *