Sensommeren er tid for festivaler og reising

Vi lever som kjent bare en gang, og sommeren er vel kanskje en av de beste tidene på året å leve. Spesielt sensommeren har en egen stemning. Det føles varmere enn noen gang, alle virker litt gladere enn vanlig, og det er en helt egen energi i luften. Vi vet alle at høsten snart nærmer seg, men den er ikke der helt enda. Derfor er det naturlig å ville få mest mulig ut av det som er igjen av sommeren og skape nye minner. Men bør vi reise uten å ta noen forhåndsregler?

Europa er mindre trygt

Verden er i en konstant endring, og vi kan iaktta at Våre reisevaner endrer seg stadig. Vi har sett flere terrorangrep i europeiske byer den siste tiden, og spesielt Frankrike og England har vært hardt rammet. Selvfølgelig kan dette føre til at vi vegrer oss for å reise, og da ikke bare til de mer ustabile områdene i verden som har vært rammet av dette lenge, men også til storbyer i vesten. Heldigvis er sjansen for at det skal skje et terrorangrep akkurat der du befinner deg ganske liten. Er det sjeldent du er ute og reiser kan reiseaktivitet i disse tider selvfølgelig være noe skummelt, men sjansen er mindre enn sjansen for at du dør i en bilulykke eller en flystyrt.

Det er viktig å leve

VI lever som sagt bare en gang, og det er viktig å skape minner mens vi lever. Det er ikke sunt å gå rundt og bekymre seg for alt som kan skje, og lar vi oss skremme vinner kreftene som vil spre frykt. Å reise kan være god terapi, man får større perspektiv på ting og det blir enklere å ta beslutninger. Mange kommer hjem uthvilt fra lange reiser med et helt nytt syn på livet. Selvfølgelig koster det penger å reise, som alt annet, men man betaler ned på den ene eller det andre her i livet uansett. Betaler du ned på en dyr ferie? refinansier dyre lån hos Sambla, så blir økonomien din både mer oversiktlig og overkommelig framover.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *