Musikk opplevelser

Musikk har alltid vært en stor del av hverdagen vår. Vi lytter til alt fra pop til hiphop, og det blir alltid publisert ny musikk og nye festivaler tar over. Vi observerer alltid at folk har hodetelefoner med seg overalt. Vi lytter nemlig til musikk i lesesalen, under en treningsøkt og når vi kjører lange avstander. Det er derfor nyttige å skaffe seg bluetooth hodetelefoner for å kunne bevege seg fritt og ha den ultimata musikk opplevelsen.

Tips til de perfekte hodetelefonene

Det kan være stusslig å prøve å finne bluetooth hodetelefonene som passer deg best, derfor kan denne guiden hjelpe deg til å velge riktige hodetelefoner.

Tips til ny musikk

Med de riktige hodetelefonene så kan du lytte til dine favoritt låter eller utforske nye låter hos ulike nettsider. Hos P5 så finner du dags hits! Nettsiden blir stadig oppdatert med nye låter.

Musikkfestivaler

Norge er kjent for å ha de beste musikkfestivalene og opplevelsene. Sommeren tilbyr oss hundre ulike festivaler å velge mellom, og de de mest populære er Stavern festivalen og Findings. Det er her du finner de store folkemengdene, de beste konsertene og beste humør. Stavern festivalen har alltid vært sommerens høydepunkt hos unge. Festivalen tar plass på Larvik Gold Arene og tar imot 75 000 publikum tre dager på rad. Her kommer Norges mest kjente artister, men også utenlandske artister som tar scenen med storm. Findings festivalen ble først arrangert i 2014, og har siden da alltid solgt alle billettene. Som musikkgruppen Karpe engang sa «det er et et ord som er finere enn hiphop, og det er utsolgt». For å få bedre oversikt over Norges musikkfestivaler så finner du en guide til årets favoritt musikkfestivaler.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *