De beste teltene for sommerfestivalene

Et telt er et telt, men skal du på festival er det kanskje flere ting enn en teltduk over hodet du må tenke på. Det kan være smart å gå for et telt som både tåler sol og regn, men som også er praktisk til det du skal bruke det til. En telt på festival bør tåle en trøkk og ha et fortelt som man kan låse. Men er det flere ting man bør tenke på? Her er noen tanker rundt telt til festivalen.

Skal du på festival bør du både kunne frakte teltet enkelt, pakke det ut og inn igjen når festivalen er over. Dessuten bør det ha nok plass dersom man er en kohort som reiser sammen, og hvor man kan kose seg utenfor med noe godt i glasset.

Lavvo

En lavvo er supert på festival. ikke bare fordi det er ganske god plass i den, men også fordi takhøyden er fin. Er det guffent utenfor (slik det ofte kan bli i Norge) så kan man kose seg inne i teltet. Her kan man sette opp stoler i ring og alle kan delta på selskapsleken. Her kan man også få plass til en liten kohort som er festivaldeltakere sammen. Et slik telt kalles Folgefonna Lavvo og kan kjøpes til under 2000 kroner.

Campingtelt

Et campingtelt kan kobles til en vogn og gi en kjempekoselig setting. Campingteltet Outwell koster bare 6000 kroner og her kan man faktisk invitere inn til grilling og fest før konsertene. Campingtelt er egentlig et fortelt, men har man en fin plass og været er godt, kan man jo like godt sove her. Det er god takhøyde og plass til oppbevaring. Noe som er viktig på en campus for festivalen.

Tunneltelt

Slike telt er best for dem som vil sove alene eller to sammen. Teltet er for å sove i og ikke så mye mer. Disse er lave og her ligger man godt med madrass og luftpute. Fordelen med et tunneltelt er at det tar liten plass og veier lite. Et eksempel er Urberg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *